Λογαριασμός πελάτη
Εγγραφή | Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης;

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Παρακαλούμε, δώστε προσοχή στους παρακάτω όρους πριν να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο fototapetsaries24.gr

Αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο, ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ με αυτούς τους όρους.

Αν ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ αυτούς τους όρους, παρακαλούμε μη χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο και αποχωρήστε.  

Το παρόν έγγραφο περιέχει τους Γενικούς Όρους, σύμφωνα με τους οποίους η εταιρεία Fototapeti 24 LTD παρέχει προϊόντα (αφίσες κλπ.) και υπηρεσίες στους πελάτες της μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος fototapetsaries24.gr


Δικαιώματα και υποχρεώσεις, σύμφωνα με το Νόμο για την Προστασία του Καταναλωτή


Σύμφωνα με το Νόμο για την Προστασία του Καταναλωτή, εμείς από το fototapetsaries24.gr είμαστε υπεύθυνοι να σας παρέχουμε τις εξής πληροφορίες:

1. Επωνυμία και Διεύθυνση της επιχείρησης: η Fototapeti 24 LTD αποτελεί εταιρεία, καταχωρημένη σύμφωνα με τον Εμπορικό νόμο της Βουλγαρίας, με έδρα και διεύθυνση: ul. Goce Delchev 30, Velingrad, Bulgaria

Αριθμός Εμπορικού Μητρώου: 203704830

2. Τα γενικά χαρακτηριστικά των προϊόντων παρουσιάζονται αναλυτικά στη σελίδα παρουσίασης του κάθε προϊόντος.

3. Η τιμή των προϊόντων αναγράφεται, περιλαμβάνοντας το ΦΠΑ, στις σελίδες παρουσίασης του κάθε προϊόντος.

4. Η αξία των μεταφορικών εξόδων για την αποστολή, η οποία ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ στην τιμή των προϊόντων, μπορεί να υπολογιστεί στην αντίστοιχη ενότητα.

5. Δεν έχουμε προσθέσει καμία επιπλέον αξία κατά τη χρήση των μέσων επικοινωνίας μαζί μας.

6. Οι μέθοδοι Αποστολής αναγράφονται αναλυτικά στην αντίστοιχη ενότητα.

7. Η πληρωμή των προϊόντων πραγματοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 9 του Νόμου για τις υποχρεώσεις των συμβάσεων (Νόμος Προστασίας του Καταναλωτή) και συνοδεύεται από το αντίστοιχο αποδεικτικό έγγραφο.


15 ημέρες Δικαίωμα Επιστροφής

 

Δείτε περισσότερα εδώ: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 

Εσείς, ως καταναλωτής, διατηρείτε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας μέσα στο όριο των 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής της και σε περίπτωση που δεν έχετε χρησιμοποιήσει και ζημιώσει τη συσκευασία. Το προϊόν θα πρέπει να είναι όπως παρελήφθη, σύμφωνα με το άρθρο 55 του Νόμου Προστασίας του Καταναλωτή.


Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, έως και 48 ώρες από την παραλαβή του και με αναλλοίωτη την εμπορική του εμφάνιση και συσκευασία, εμείς αναλαμβάνουμε την ευθύνη να αλλάξουμε το προϊόν και να σας αποστείλουμε ένα καινούριο, σύμφωνα με τους όρους εγγύησης της εταιρείας-κατασκευαστή του προϊόντος, σύμφωνα με το άρθρο 55 του Νόμου Προστασίας του Καταναλωτή, υπολογίζοντας από την ημερομηνία στην οποία χρησιμοποιήσατε το δικαίωμά σας για επιστροφή προϊόντος.


Σε περίπτωση διαφοράς του προϊόντος με τα χαρακτηριστικά, τα οποία παρουσιάζονται στη σελίδα, ο αποστολέας αναλαμβάνει να επιστρέψει στον πελάτη το συνολικό ποσό αγοράς, όπως και τα έξοδα μεταφοράς, τα οποία πληρώθηκαν από τον πελάτη κατά την παραλαβή του προϊόντος, σύμφωνα με το άρθρο 59 του Νόμου Προστασίας του Καταναλωτή και σε περιθώριο 14 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του προϊόντος και με αναλλοίωτη την εμπορική του εμφάνιση και συσκευασία.


Κατά την παραλαβή της παραγγελίας, θα πρέπει να ελέγξετε το περιεχόμενο του πακέτου, για να επιβεβαιώσετε ότι το προϊόν ταιριάζει με αυτό που παραγγείλατε.

 

Σε περίπτωση αλλοίωσης της εμπορικής εμφάνισης του προϊόντος, λόγω της μεταφοράς, θα πρέπει να υποβάλετε αίτηση στην εταιρεία κούριερ για ζημιωμένη αποστολή.

BLOG :: ΑΠΟΣΤΟΛΗ & ΠΛΗΡΩΜΗ :: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ :: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολιτική cookies :: 15 ημέρες Δικαίωμα Επιστροφής :: Γενικοί Όροι :: Πολιτική Απορρήτου και Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων

Created by: 123.BG