Λογαριασμός πελάτη
Εγγραφή | Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης;

Αγναντέψτε τη μαγεία της μεγαλούπολης από την άνεση του καναπέ σας!

 

            

 

Οι φωτοταπετσαρίες με αστικά τοπία έχουν δύο στόχους. Χαρίζουν την αίσθηση της ζωντάνιας και της ενέργειας στο δωμάτιο, το οποίο κάποτε είχε μόνο άδειους και βαρετούς τοίχους. Δημιουργούν την οφθαλμαπάτη, ότι βρίσκεστε κάπου αλλού, ίσως σε ένα ουρανοξύστη, κοιτώντας τη μαγευτική θέα της μεγαλούπολης. 


 

Χωρίς να χρειάζεται να υπομένετε τους συνεχείς θορύβους της πόλης, όπως κόρνες, ελικόπτερα, ασθενοφόρα, κλπ. τώρα μπορείτε να απολαύσετε το αστικό τοπίο με την ησυχία σας, από την άνεση του καναπέ σας. 

 

     

 

Αφότου έχετε τοποθετήσει τη φωτοταπετσαρία σας, μπορείτε να ανανεώσετε το χώρο σας έτσι, ώστε να απολαμβάνετε την υπέροχη θέα. Για παράδειγμα, γυρίστε τον καναπέ σας προς τη μεριά του τοίχου, πάνω στον οποίο έχετε τοποθετήσει την ταπετσαρία. 

 

 

Μπορείτε ακόμα να δημιουργήσετε την αίσθηση ότι η φωτοταπετσαρία είναι ουσιαστικά ένα παράθυρο, από το οποίο μπορεί να αγναντέψει κανείς τη μαγεία της πόλης και την αρχιτεκτονική της.

 

                   

 

Αυτή η εικόνα της Νέας Υόρκης με τους ουρανοξύστες την ώρα του ηλιοβασιλέματος δημιουργεί την εντύπωση ότι ζείτε σε μια μεζονέτα και απολαμβάνετε τη θέα της δύσης του ήλιου στην πόλη.

 

       

10 Φωτοταπετσαρίες για την Κρεβατοκάμαρα

Παιδικές Φωτοταπετσαρίες

Φωτοταπετσαρίες με Πέτρα, Τούβλα και Ξύλο

3D Φωτοταπετσαρίες

Υποβρύχια Θέματα

Καλοκαιρινή ατμόσφαιρα με φωτοταπετσαρίες

Φωτοταπετσαρίες και αφίσες με τον παγκόσμιο χάρτη

 

BLOG :: ΑΠΟΣΤΟΛΗ & ΠΛΗΡΩΜΗ :: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ :: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολιτική cookies :: 15 ημέρες Δικαίωμα Επιστροφής :: Γενικοί Όροι :: Πολιτική Απορρήτου και Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων

Created by: 123.BG